Velik skok v Bike Parku Ljubljana je večji del leta zaprt. In to ne brez razloga – enostavno je prevelik, da bi se ljudje malo za hec “čez metali”. A velikost ima tudi svoj čar in atraktivnost, in v času festivala se bo znova zgodil vrhunec sezone na tej liniji skokov.

Originalno je bil velik skok narejen za Flat Out Days, danes pa prenovljen nadaljuje svojo poslanstvo v okviru festivala Ljubljana MTB Vikend, z lopatami in bagri pa zanj skrbi sveža ekipa.

Bikehanic Big Line Session je za večino nas predvsem nor šov, za udeležence pa tudi tekmovanje. Povabljeni fantje (in morda tudi kakšno dekle) bodo dali vse od sebe in se na koncu med seboj odločili kdo je zmagovalec dneva in kdo je naredil najbolj divji trik. Tekmovanje bo potekalo na liniji G-Shock, celoten urnik tekmovanja pa najdeš tukaj.

Pozor, na tekmovanje se lahko uvrstiš tudi brez povabila, a si moraš vstopnico privoziti oz. priskakati. V petek se bomo na skoku že dobro ogreli in nekaterim izmed vas podelili vstopnice za glavno sobotno tekmovanje. Prijavnica za Wild Card dogodek v petek >

Vstop na prizorišče je brezplačen.