Velik skok v Bike Parku Ljubljana je večji del leta zaprt. In to ne brez razloga – enostavno je prevelik, da bi se ljudje malo za hec “čez metali”. A velikost ima tudi svoj čar in atraktivnost, in v času festivala se bo znova zgodil vrhunec sezone na tej liniji skokov.

Originalno je bil velik skok narejen za Flat Out Days, danes pa prenovljen nadaljuje svojo poslanstvo v okviru festivala Ljubljana MTB Vikend, z lopatami pa zanj skrbi sveža ekipa. Celo več – v Bike Parku Ljubljana je zrasla nova linija za Slopstyle, kar pomeni še več akcije!

Bikehanic Big Line Session je bolj predstava, kot pravo tekmovanje. Povabljeni fantje bodo dali vse od sebe in se tudi med seboj odločili kdo je zmagovalec dneva in kdo je naredil najbolj divji trik.

Tekmovanje bo potekalo na dveh linijah, še prej pa je na sporedu delavnica skakanja v veliko zračno blazino.

13.00 Delavnica Big Bag (zračna blazina)
17.00 Slopestyle session
18.15 Big Line Session

Po končanih skokih nikakor ne zapustite prizorišča, sledi namreč koncert ska, punk, reagge, rock senzacije Elvis Jackson! Divje bo!
Vstop na prizorišče je do 18.00 brezplačen, nato bo treba plačati vstopnino v višini 10 evrov. Otroci do 12. leta starosti imajo prost vstop skozi celoten večer.

Vstopnice bodo na voljo na samem prizorišču, že v naprej pa jih lahko kupite na strani Eventim.si.

https://www.eventim.si/si/vstopnice/elvis-jackson-ljubljana-mtb-vikend-bike-park-590518/event.html

Facebook stran dogodka https://fb.me/e/1HtZtAvb8